Så enkelt får du sunt og vakkert hår

Sunt og sterkt hår starter fra innsiden, og er helt avhengig av at det er nok næringsstoffer til rådighet.

SKINFLIRT

Derfor er det viktig å tilføre næring til hårsekkene, slik at håret kan styrkes og fremstå fyldigere, vakrere og mer glansfullt.

Med Skinflirt har du de beste forutsetningene for å klare nettopp det. Ved tilføring av aktive virkestoffer for hårsekker og hodebunn, kan du oppnå sterkere hår som tåler hverdagens påkjenninger og som samtidig beskytter mot slitasje og håravfall. Skinflirt sørger for at du kan tilføre alle de rette næringsstoffene på en og samme tid til utviklingen av nytt hår. To daglige gummihjerter sørger for næring til sunn hårvekst.

Slik virker det

Skinflirt inneholder biotin og sink som bidrar til å opprettholde normalt hår. Inneholder også en unik sammensetning omega -3/6/9 og chiafrø olje som gir næring til håret. Skinflirt gummies bør inntas over tid for å bidra til sunn hårvekst. Om Skinflirt skal bidra til vekst og fylde anbefales det at 2 gummihjerter inntas daglig i minst 6 måneder.  Et godt synlig resultat er vanlig etter 6 mnd. bruk. Om Skinflirt inntas regelmessig over 12 måneder vil det jevnte inntaket føre til at håret ditt gjenoppbygges med sunt hår fra innsiden og ut.

2 in 1

Med skjønnhetshjertene får du en grunnmur av næringsstoffer som er nøye satt sammen for at håret ditt skal opprettholde et næringsrikt og vakkert hår. Virkestoffene er dokumenterte for sin virkning på håret hårrøttene. På toppen av dette er Skinflirt også et 2 in 1 produkt. Det betyr at i tilegg til å gi sterkere og mer glansfullt hår får du også et fullverdig hudvitamin med på kjøpet. Les mer om hva Skinflirt kan gjøre for huden din HER

komo2

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt (telefonnr autoutfyll)

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen