– Rynkene forsvant, føler meg 5 år yngre!

Rikke (59 år) kjøpte Skinflirt basert på en anbefaling fra en venninne. Og rynkene, ja - de forsvant!

Untitled design-3

– Jeg har ingenting i mot å bli eldre, og rynker er en naturlig av å eldes. Men av og til lengter man tilbake til da huden var rynkefri og spenstig. Så når min bestevenninne anbefalte meg å teste Skinflirt, bestemte jeg meg for å prøve, sier Rikke (59 år) fra Stockholm.

– Huden hennes er nemlig helt fantastisk fin, og jeg ville se om produktet hadde samme effekt for meg. Og det kan jeg love at det hadde, sier en entusiastisk Rikke.

Unikt tilpasset din hud

Virkestoffene i Skinflirt gir effekt i det dype hudlaget, der hvor ingen kosmetiske kremer når frem. Ved å tilføre kollagen i spiselig form, oppnås en effekt som er helt unik – og som ikke er mulig å oppnå på noen annen måte.


Din reduserte kollagenproduksjon er grunnen til at du får rynker. I ung alder består huden av så mye som 75% kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men med alderen avtar produksjonen gradvis. Huden blir eldre og du får rynker.

Ved å innta virkestoffene i Skinflirt regelmessig – kan du både bremse denne prosessen, og samtidig tilføre næring som får huden til å holde seg ung og spenstig.

– Jeg ser 5 år yngre ut!

Rikke har brukt Skinflirt i 12 uker når vi snakker med henne. Hun er fra seg av begeistring: -Tipset fra venninnen min har virkelig gitt synlige resultater, sier Rikke:


– Det er nesten så du ikke tror det. Huden i ansiktet mitt har vært i gjennom en slags prosess som er vanskelig å beskrive. Vitaminhjertene har gjort at de mest synlige rynkene mine har forsvunnet. Jeg føler meg helt ærlig 5 år yngre. Minst 5 år, ler en fornøyd Rikke.

– Venninnen min var nylig i en hudklinikk for å få målt rynkedybde, og målingen viste at hun hadde fått redusert dybden med over 25 %. Det er jo helt fantastisk! Jeg kommer nok til å bruke Skinflirt en god stund fremover – jeg vil jo finne ut hvor mange år jeg til slutt kan viske bort, avslutter en humørfylt og fornøyd Rikke.

SKINFLIRT produktbilde

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen