Hva er nutrikosmetikk?

Vi har tatt skjønnhetspleie et steg videre, ved å skape en fusjon mellom naturlige ingredienser og moderne forskning. Nutricosmetics, eller nutrikosmetikk, er en ny type kosmetikk som virker fra innsiden og ut.

shutterstock_772554262

Nutrikosmetikk ligger i skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk. Forskningen viser at den aller beste skjønnhetspleien fåes ved inntak av aktive ingredienser som virker innenfra og ut. Ved å regelmessig innta slike virkestoffer har man de aller beste forutsetninger for å ta vare på sitt utseende. Våre produkter er skapt for å utgjøre en basis i din daglige skjønnhetsrutine.

Dette er produkter som fungerer som spiselige og fordøyelige kosttilskudd som har effekt på kroppens utseende. Gjennom kombinasjonen av moderne forskning og naturlige ingredienser har vi utviklet nutrikosmetikk som er uunnværlig for både hud og hår.

Bakgrunn

Nutrikosmetikk stammer opprinnelig fra Japan. Her har de i flere hundre år dyrket frem mat, urtetilskudd og alger som har effekt på både hud, hår og negler. De lange tradisjonene i Japan har blitt videreutviklet i moderne tid, og nutrikosmetikk markedet vokser nå i rekordfart i USA. Her har store forskningsmiljøer innsett mulighetene innen nutrikosmetikk.

Dette er nutrikosmetikk: Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Den banebrytende forskningen har sammen med produktenes popularitet ført til et stort marked for nutrikosmetikk på verdensbasis. Trenden bæres frem av stadig bedre forståelse for nutrikosmetikk blant konsumenter. Flere og flere gjør nutrikosmetikk til en naturlig del av sin skjønnhetsrutine, og det med god grunn. Konsumenter over hele verden har for alvor forstått hvor effektive produktene er.

 

komprimertliggende

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen