Gi håret ditt næring!

Riktig pleie av håret gir deg friskt og glansfullt hår, men hjelper deg også med å unngå plager som flass og tørt hår. Og ikke minst hårtap! Dette produktet gir deg alt du trenger ved hjelp av ny forskning - nemlig vitaminhjerter!

komo2

Skinflirt™ er skreddersydd for deg som vil ta vare på håret ditt. Det hele skjer gjennom helt unike og innovative hår-vitaminhjerter. Flere års produktutvikling står bak Skinflirt™

Å se en hårtust forsvinne ned i sluket i dusjen er aldri gøy, men er du klar over at de fleste kvinner mister mellom 50 og 100 hårstrå hver eneste dag? Mange sliter enda mer, og opplever hårtapet som betydelig.

Hårtap er en ting. Men flass og tørt hår er også en stor irritasjonsfaktor. Dårlig hårvekst, hårtap og flass er faktisk ganske vanlig blant kvinner over 40 år. Jo eldre man blir, jo mer utbredt er det. Men de fleste er ikke klar over at løsningen kan være enkel, veldig enkel; Nemlig ved tilførsel av hår-vitaminer. Vitaminer og virkestoffer som har en veldig positiv påvirkning for håret ditt.

En innovasjon for håret ditt

Skinflirt™ inneholder en rekke virkestoffer som er nøye kombinert for å gi deg sunnere og mer glansfullt hår. Innholdet motvirker dannelsen av flass, bremser hårtapet og bidrar til økt vekst. Produktet er basert på flere års produktutvikling, og er nettopp lansert på det norske markedet!

Vitaminhjertene gir deg en grunnmur av næringsstoffer som hjelper deg å opprettholde et næringsrikt og vakkert hår. Skinflirt inneholder biotin og sink som er meget effektiv kombinasjon for håret ditt. I tillegg til det består Skinflirt av en unik sammensetning av omega -3/6/9 – og chiafrø olje som gir næring til håret. Dette sammen med andre svært effektive virkestoffer for håret.

Ikke noe mer flass

Du kan si farvel til flass, og du kan også regne med å se økt hårvekst når du spiser de delikate, rosa vitaminhjertene.

Skinflirt har rukket å bli et av de bestselgende hårtilskuddene i Europa. Og det er en grunn til akkurat det; Skinflirt vitaminhjerter er en fantastisk innovasjon for alle de som ønsker å gi håret sitt kjærlighet!

Lanseringstilbud

Gi håret ditt oppmerksomheten det fortjener de neste ukene, og nyt forbedringene – du også! Bestiller du Skinflirt i dag får du prøve første pakke til HALV PRIS! Tilbudet varer ut denne uken!

En ekstra bonus er at Skinflirt også smaker helt nydelig- hvem vil ikke ha godteri som faktisk er bra for håret?

Copy of Untitled

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen