– Cellulittene mine forsvinner

Skinflirt™ er nå tilgjengelig i Norge, basert på den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden - slik at du blir kvitt cellulittene!

shutterstock_720057214

Skal du investere i nye hudpleieprodukter mot sommeren? Da bør Skinflirt være nummer én på listen. Produktet er basert på virkestoffer som gir en reduksjon av cellulitter og økt elastisitet i huden. Om du ønsker å forebygge aldring og ta vare på huden, burde du prøve dette produktet. Så enkelt er det!

9 av 10 kunder opplever mindre cellulitter

Skinflirt er basert på flere års produktutvikling, og blir allerede brukt av flere tusen kunder i Europa. Vi gir alle nye kunder muligheten til å kjøpe til HALV PRIS – bestill her.

– Fantastisk effekt med Skinflirt

Din reduserte kollagenproduksjon er som oftest kilden til problemet. I ung alder består huden av så mye som 75% kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men problemet er at fra 25 års alderen avtar produksjonen gradvis. Da begynner huden gradvis å bli «gammel».


Nedbrytning av kollagen ved aldring fører blant annet til cellulitter. Men det er mulig å gjøre noe med det. Og du kan oppleve stor forskjell på kun få uker! Virkestoffene i Skinflirt virker innenfra og ut, og gir effekt i det dype hudlaget, der hvor ingen kosmetiske kremer når frem.

– Jeg hadde vel aldri trodd at produktet skulle gi meg så bra resultater. Det vises, og jeg føler oppriktig talt at 5 år kan viskes bort! Huden er mye spenstigere, og cellulittene har så og si forsvunnet. Skinflirt har gitt meg fantastiske resultater, sier Hilde på 48 år fra Oslo.

Du blir kvitt cellulittene!

Utvendig skjønnhet starter med innvendig pleie, og det er Skinflirt et bevis på. Ditt inntak av Skinflirt vil føre til at cellulittene forsvinner gradvis. Vi garanterer at huden din vil sette pris på Skinflirt.

Bestiller du Skinflirt i dag, får du hele 50% rabatt! En ekstra bonus er at Skinflirt smaker helt nydelig – vitaminhjertene kommer nemlig med jordsbærsmak!

Copy of Nå kun-2

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen