BOOST DIN EGEN SKJØNNHET INNENFRA

Med nutrikosmetikk kan du fremheve skjønnheten din og få selvtilliten du mangler.

shutterstock_741429100

Hvordan definerer du skjønnhet? Ligger det hos en med et symmetrisk ansikt eller er det en som er frisk og gløder av sunnhet og gledeSkjønnhetsidealet gjennom tidene har endret seg drastisk og varierer fra kultur til kultur. Selv om definisjonen på skjønnhet er noe som er individuelt for alle, er det likevel enkelte trekk som gjenkjennes som en standard på et tradisjonelt vakkert fjes.

For de aller fleste mennesker er nemlig symmetri og det gyldne snitt noe øyet oppfatter som vakkert – både i naturen, omgivelsene og kunsten, men også i hverandres ansikter. Derfor blir de med symmetriske fjes, der den ene siden av ansiktet praktisk talt er et speilbilde av det andre, sett på som pene. Ifølge seniorforsker ved Darthmouth University, Dr. Pamela Pallett, kommer dette av at trekkene kan knyttes til god helse og ungdommelighet.

HVA ER VAKKERT?

Hva mennesker oppfatter som vakkert og blir tiltrukket av hos andre, har i årevis blitt forsket på av psykologer, historikere og antropologer. Det er fortsatt ikke noe enighet om en definisjon, men forskere mener at symmetri er vakkert – og dette er trekkene som faller innunder dette:

  • Lengden av ansiktet er lik lengden av tre neser
  • Øvre og nedre lepper er samme bredde
  • Øyenbryn begynner på samme linje som øyekroken nærmest nesen
  • Plass fra det nedre øyelokk til den øvre øyelokk er den samme som avstanden mellom den øvre øyelokk og øyenbryn

 

VAKKER GLØD INNENFRA

Men et symmetrisk ansikt er noe de færreste av oss kan skryte på seg. Heldigvis har mennesker en unik evne til å overse fysiske mangler, og heller fokusere på verdier og handlinger. Det betyr likevel ikke at skjønnhet kun er en overfladisk opptatthet – for hvordan vi ser ut har stor innvirkning på hvordan vi føler oss.

For mange av oss går selvtilliten periodevis opp og ned, og kan variere ut fra dagsformen. Men alle har noe som gjør oss unike og vakre på vår egen måte – og det her nettopp her god helse og ungdommelighet kommer inn. Er du sunn og frisk med en glød, vil du bli oppfattet som vakker. For det er nemlig innenfra at ekte selvtillit kommer fra, og hvis du føler deg bra på innsiden vil det også skinne gjennom overflaten.

Skjønnhet er ikke kun en overfladisk opptatthet – for hvordan vi ser ut har stor innvirkning på hvordan vi føler oss

Har ikke naturens side gitt deg trekkene du gjerne skulle hatt, er det andre løsninger enn å legge seg under kniven. Med nutrikosmetikk kan du fremheve skjønnheten din og få selvtilliten du mangler. For å booste din egen skjønnhet, har vi laget Skinflirt som kan hjelpe deg med akkurat det. Finere hud og en kraftigere hårmanke – føler du deg bra vil selvtilliten og utstrålingen ta seg av resten.

Fremhev din naturlige skjønnhet

Det unike med Skinflirt er at du får dobbelt opp i ett og samme produkt. 2 virkeområder for prisen av 1;

Hud: Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse av den ideelle hudtypen er en glødende hud fri fra rynker og urenheter. Hudens tone og jevnhet er viktige faktorer når vi vurderer hvor vakkert et annet menneske er.

Hår: Uansett om du har langt, halvlangt eller kort hår, er sunt hår nok et tegn på ungdommelighet og naturlig skjønnhet. Og med den rette hårklippen kan du til og med skjule mangelen på et symmetrisk ansikt. Et sunt og sterkt hår starter fra innsiden, og er avhengig av at det er nok næringsstoffer til rådighet. Med Skinflirt har du de beste forutsetningene for å klare nettopp det.

skinflirt-front-1

Bestill nå til 50% rabatt

PRØV TIL HALV PRIS! Vi vet at du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–!

Skinflirt (telefonnr autoutfyll)

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten.
  • Betal med faktura eller mottak av varen